Toukolankatu 17 D, 00560 Helsinki

09 4289 2201 info@studioplay.fi

MA - SU 07:00 - 20:00
Palvelemme sopimuksen mukaan.

Ajanvaraukset puhelimitse arkisin 10 - 18,
nettivaraus toimii 24 h. Peruutusehdot.

Studioplay

... on Arabianrannassa, kauppakeskus Arabian välittömässä läheisyydessä, katutasossa sijaitseva kauneudenhoidon keskus. Kattavasta palveluvalikoimastamme löytyvät juuri Sinulle sopivat palvelut, oli kyseessä hiukset, meikki tai täydellinen kasvohoito. Haluamme antaa rauhallisen ja mukavan hetken, jolloin pääset rentoutumaan sillä aikaa, kun me huolehdimme Sinusta. Ansaittua arjen hemmottelua!

Tiimimme koostuu kuudesta kauneusalan ammattilaisesta, joihin voit tutustua paremmin alta.

Mari Bach

Mari Bach

Hiusmuotoilija, meikkaaja

Studioplayn perustaja elää before ja after muodonmuutoksille. Freelancer -meikkaus MTV3:lla on intohimo, siinä missä kampauksien ja ja värjäysten toteutus. Kauniit asetelmat, tuoreet kukat ja siistit hyllyt saavat Marin sisäisen estetiikon onnelliseksi. Kotona voit kuulla Marin laulamassa karaokea, tai nähdä hänet seuraamassa alan uusimpia trendejä.

Iida

Iida

Hiusmuotoilija

Luonnonläheinen Iida on ollut Studioplayssä aivan sen alkumetreiltä asti. Hän loihtii niin tuuheutta, kuin pituutta ja taittaa Mago pidennysten salat. Hänen erityisosaamistaan ovat hiustenpidennykset ja tuuhennukset eri tekniikoilla. Iida tasapainottelee latte kädessä, niin akrobatia harrastuksen, kuin perhe-elämän ja yrittäjyyden yhdistämisessä.

Leena

Leena

Hiusmuotoilija

Tämä aurinkoinen ja urheilullinen nainen elää kauniille hiuksille. Hän taikoo niin kampaukset, värikkäät hiustenvärjäykset, kuin miesten "fade" leikkaukset. Leena on trenditietoinen, innostava ja piristävä persoona, joka saa hymyn kaikkien huulille.

Johanna

Johanna

Hiusmuotoilija

Studioplayn positiivisuuden lähettiläs! Johannan tuolissa villeimmätkin väritoiveesi toteutuvat. Hän kuuntelee sinua ja antaa itsestään aina sataprosenttia. Työpaikalla nauru raikaa Johannan ollessa paikalla. Työkaverit kuvailevat häntä hyvin tarkaksi, huolitelluksi ja heittäytyväksi persoonaksi. Kun Johanna ei ole töissä, löydät hänet eläimien parista, tenniskentältä, tai keittiöstä.

Patricia

Patricia

Hiusmuotoilija, meikkaaja

Mukaansatempaava taiteilijasielu, joka uskaltaa tarttua haastaviinkin hius- ja meikkausprojekteihin. Esteettisenä ja visuaalisena ihmisenä hän löytää jokaisesta asiakkaasta parhaat puolet ja osaa taikoa ne työssään esille. Patricia tekee kaiken täysin omalla twistillä ja rakastaa luoda kauniita kokonaisuuksia. Lyrical jazzia harrastava Patricia palautuu parhaiten voimapirtelön tai smoothiebowlin parissa.

Julia

Julia

Kosmetologi

Ihonhoidon rautainen ammattilainen. Julia on rauhallinen kuuntelija ja erittäin tarkka työnjäljestään. Kaikki kauneudenhoitoon liittyvä saa hänet välittömästi innostumaan! Ihonhoidon ohella Julia tekee sokerointeja, sekä ripsienpidennyksiä. Vapaa-ajalla hän osaa heittää jalat kattoon. Maksimoitu rentoutuminen saavutetaan matkustamalla, sekä tietysti latinotanssilla. Todennäköisesti molemmat samalla reissulla. Arriba!

Varaa aika