Toukolankatu 17 D, 00560 Helsinki

09 4289 2201 info@studioplay.fi

MA - SU 07:00 - 20:00
Palvelemme sopimuksen mukaan.

Ajanvaraukset puhelimitse arkisin 10 - 18,
nettivaraus toimii 24 h. Peruutusehdot.

Studioplay

... on Arabianrannassa, kauppakeskus Arabian välittömässä läheisyydessä, katutasossa sijaitseva kauneudenhoidon keskus. Kattavasta palveluvalikoimastamme löytyvät juuri Sinulle sopivat palvelut, oli kyseessä hiukset, meikki tai täydellinen kasvohoito. Haluamme antaa rauhallisen ja mukavan hetken, jolloin pääset rentoutumaan sillä aikaa, kun me huolehdimme Sinusta. Ansaittua arjen hemmottelua!

Tiimimme koostuu 6:sta kauneuslan ammattilaisesta, joihin voit tutustua paremmin alta.

Mari Bach

Mari Bach

Hiusmuotoilija, meikkaaja

Studioplayn perustajalla Marilla on yli 10 vuoden kokemus hiusalalta. Mari toimii myös freelancer-meikkaajana MTV3:lla sekä yksityis- ja yritysasiakkaille. Lisäksi kokemusta on erilaisista näytöksistä ja kuvauksista.

Iida

Iida

Hiusmuotoilija, kosmetologi

Iida on ollut Studioplayssä alkumetreiltä asti. Monipuolinen osaaja kauneuden alalla loihtii niin pituutta kuin tuuheuttakin hiuksillesi vahvalla ammattitaidolla. Sertifioitu -Mago pidennysten tekijämme erityisosaaminen onkin hiustenpidenykset ja tuuhennukset eri tekniikoilla muiden kauneuspalveluiden lisäksi.

Leena

Leena

Hiusmuotoilija

Trenditietoinen ja aurinkoinen Leena rakastaa kauniita hiuksia, hänen vahvuuksia ovatkin kauniit kampaukset ja meikit, sekä miesten tarkat ”fade” hiustenleikkaukset.

Johanna

Johanna

Hiusmuotoilija

Taitavien väritekniikoiden käyttö sekä luova vahva osaaminen erilaisten värimuutosten kanssa ovat sydämellisen Johannan intohimo ja vahvuus.

Patricia

Patricia

Hiusmuotoilija, meikkaaja

Uusin vahvistuksemme, sympaattinen ja luova Patricia siirtyi keskustan sykkeestä Studioplayhin Elokuussa 2017. Patricia on hiusalan ammattilainen ja meikkaaja, joka rakastaa luoda kokonaisuuksia vahvalla esteettisellä näkemyksellään.

Julia

Julia

Kosmetologi

Ihonhoitoa intohimolla, ammattilainen, joka auttaa sinua niin ihonhoidossa, kuin muissa kauneuteen liittyvissä asioissa. Julia on pikkutarkka ja rauhallinen asiakaspalvelija, joka kuuntelee toiveitasi. Ihonhoidon lisäksi hän on kouluttautunut sokerointeihin sekä ripsienpidennyksiin.

Varaa aika