Lähtötilanne

Hiuksissa oli noin 2 cm:n oma tyvi ja vanhan tyvivärin jättämä "väripanta", joka vaaleni pituuksin ja latvaan paikoittain vihertäen. Hiuksiin haluttiin tasainen pohja, jotta väri pääsee oikeuksiinsa ja voimakkaat värimuutokset ovat mahdollisia jatkossakin värin muuntuessa kauniisti.

Kohti tasaista ja toimivaa väriä

Hiuksiin tehtiin värinpoisto Loreal professional Efassor-aineella aloittaen "tyviväripannalta", jossa värikertymää oli eniten. Massa levitettiin pituuksin ja latvoihin. Mukana vaalennuksessa kaksivaiheinen tehohoito Smartbond.

Pohja värjättiin käsittelyn jälkeen Inoan ammoniakittomalla ja tuoksuttomalla värillä. Tyvialueelle levitettiin punahelmiäis-sävy tummemmaksi liukuen pehmeästi latvaan ja kasvoja korostettiin erottelemalla etuosiot vaaleammalla värireseptillä.

Hempeä ja raikas nudemeikki

Nudemeikillä halusimme helmiäispunaisen hiustenvärin puhutella kasvojen sävyä ja antaa etuosien korostaa kasvojen kuulautta ja pehmeää hehkua. Meikki toteutettiin Diego dalla Palman tuotteilla.

Nudelookista näyttävään iltaan!

Hempeän katseen vaihtaminen iltameikkiin tehtiin syventämällä mallin katsetta voimakkaammalla silmämeikillä ja mystisellä huulipunasävyllä (Geisha Matt lipstick) joka tekee lookista rohkeamman. Hiukset kiinnitettiin taakse 2 isolla pinnillä tukemaan soturimaisen ”Boss Ladyn” asennetta. Marin kaksi eri lookkia näyttävät kuinka oikealla ja juuri sinulle sopivalla värillä saadaan luotua erilaisia ja upeita kokonaisuuksia!

Inspiroidu kanssamme ja tule meille muuttumaan! Muistathan, että meiltä voit varata myös ilmaisen konsultointiajan. Autamme sinua valitsemaan sopivan pituisen ajan muutokseen.

Teille blogin lukijoille tarjoamme extraetuna 10.02.2019 mennessä ajan varanneille Smartbond-hoitokäsittelyn veloituksetta (etusi 20-40 € hiuspituudesta riippuen)!

Ihanaa alkanutta vuotta ja lisää aurinkoisia päiviä!
Toivottaen Studioplayn tiimi