Mitkä hiustrendit ovat pinnalla? Mitkä kampaukset, värjäykset ja hiusleikkaukset ovat suosittuja juuri nyt? Nyt on luvassa jatkoa postaukseen Hiustrendit 2022. On aika sukeltaa yhä syvemmälle kesän kuumimpiin hiustrendeihin ja näyttävimpiin juhlameikkeihin.

 

Yhdessä L'oreal Suomi Pron kanssa olemme luoneet PLAY10 nimisen Collectionin. Tämä näyttävä ja rohkeasti erilainen meikki, - ja kampauskokonaisuus on toteutettu Studio Playn 10v juhlavuoden kunniaksi. Meille tämä Collection merkitsee ennen kaikkea leikkisyyttä, räväkkyyttä ja uskallusta olla oma itsensä. Toteutamme inspiroivia Collectioneita noin kerran vuodessa ja jokainen niistä on suunniteltu viimeistä hiuskarvaa myöten.

Emme voi tarpeeksi painottaa, miten paljon Studio Playssa käy upeita asiakkaita, jotka uskaltavat heittäytyä räväkkien värjäyksien ja erilaisten hiusleikkausten maailmaan. Jokainen Collectionin malli kantaa ylpeydellä näyttävät hiuksensa myös arjessa ja siihen me haluammekin asiakkaitamme inspiroida. Kantaa ottavat kampaukset, ysäri palkkivärjäykset, kerrostukset ja kaikenlaiset kiharat. Voit olla juuri sellainen kuin itse haluat, tämä kesä ja vuosi on omisettu sinulle.

 

Kuumimmat hiustyylit, hiusleikkaukset & meikkitrendit

  • Rakastettu luonnollinen Balayage -värjäys on saanut rinnalleen päivitetyt vuosikymmenten takaiset värjäykset, kuten ysäri palkkivärjäykset
  • Nyt on aika kihartaa hiuksia kaikkiin muotoihin -kesä 2022 on kiharoiden kulta-aikaa!
  • Takatukan, eli mullet hairin voi rokata ihan kuka tahansa vaan!
  • Rikotut latvat, kerrostukset ja struktuurit eivät petä koskaan, eivätkä varsinkaan tänä kesänä!
  • Vaaleissa hiuksissa on yhä paljon lämpöä
  • Moneypiece niskan takana on kokeilemisen arvoinen
  • Meikeissä glitterit ja vahvat luomivärit ovat todellakin täällä - nyt on juhlan aika, nyt on kesä, nyt saa olla näyttävä kokonaisuus!

Uskalla olla aidosti oma itsesi! Paina PLAY -nappia ja valitse päivän asu ja hiukset, jotka ovat ALL IN! Studio Playssa toteutamme villeimmätkin hius- ja meikkitrendit. Ajan voit varata itsellesi täältä. Laita meille rohkeasti viestiä, jos tarvitset lisäapua ajanvarauksessa. Olemme täällä sinua varten!

Kaikki postauksen kuvat: Jere Viinikainen @jereviinikainen
Styling 👗: @merimilash & @sofiathina
Flowers by 💐: @kukkatehdas

Kesäterveisin, Studioplayn tiimi