Kérastase Chroma Absolu

Ensimmäinen helmikuuta 2022 lanseerattiin Kérastasen -uutuussarja värikäsitellyille hiuksille.

Chroma Abslolu on vahvistava hiustenhoitosarja, jonka tuotteet luovat kauniin ja pitkäkestoisen pohjan hiusvärille. Tämä uutuussarja laajentaa värjättyjen hiusten hoitomahdollisuuksia, kuitenkaan vaarantamatta hiuksen kuntoa.

Kérastasen Chroma Absolu-uutuussarjan PR-tilaisuudessa, Patricia testasi tuotteita käytännössä. Patricia oli vieraana kertomassa kokemuksiaan uudesta tuotesarjasta. Mukana oli nämä ihanat mallit, joille tehtiin tuotesarjan hoitorituaali ja Ķérastase- viimeistely. Katso kuvat alta!

Kiitos huikeasta päivästä! @kirsiriikonen_pro 💕 @jonna_myheartbeatspro 💕 @lorealsuomipro

 

Kérastase Chroma Absolu -tuotteet saatavilla tietysti Studio Playsta. Lisää tuoteperheestä voit lukea L'Oréal Professionnel Suomi Pro -Instagramista

Hiustrendit 2022

Kaipaatko inspiraatiota väreihin, leikkauksiin ja stailauksiin? Tässä postauksessa kurkataan vuoden 2022 hiustrendeihin!

Tämän kevään ja kesän 2022 trendivärit ovat lämpöisiä, pehmeitä, ruskeita ja kuparisia. Lämpimät inkiväärin sävyt ja vivahteet hiuksissa ovat ehdottomasti nousussa. Vaalea jatkaa valloitustaan, mutta sen rinnalla kulkee myös rich brown, eli tummempi ja syvempi suklainen sävy.

Inspiraatiota tähän vuoteen on otettu selkeästi menneiltä vuosikymmeniltä - hiuksista löytyy kerroksia ja muhkeutta. Kerrostettu leikkaus, muhkea föönaus ja shag + otsatukka. Toiset vaativat enemmän ylläpitoa kuin toiset, joten suosittelemme keskustelemaan oman hiusalan ammattilaisen kanssa juuri sinulle sopivasta tyylistä.

Paras hiustyyli on sellainen, jossa itse viihdyt, mutta johon pystyt myös sitoutumaan. Alla vielä kuvia hiustrendeistä!

 

 

 

Mikä näistä oli sun lemppari? Lisää muodonmuutoksia Studio Playn somessa! @studioplayhelsinki

Varaa aika meille!

Ajan voit varata itsellesi täältä. Laita meille rohkeasti viestiä, jos tarvitset lisäapua ajanvarauksessa. Olemme täällä sinua varten!

Kevätterveisin, Studioplayn tiimi