Meille vuosi 2021 toi mukanaan paljon onnistumisen ja ilon tunteita. Kaikkien haasteiden keskellä, oli mahtavaa palvella juuri teitä Studioplayssa. Paljon uusia ja vanhoja kohtaamisia mahtui viime vuoteen. Vaikka tiesimme sen jo entuudestaan, selviämme yhdessä uskomattomista haasteista.

Nyt on ihan mahtava fiilis aloittaa tämä vuosi blogin päivittämisellä. Tarkoituksena on päivittää blogia noin kerran kuukaudessa, nostaen täällä esille hieman laajemmin hius-, kauneus- ja meikkiaiheita. Meille saa aina jättää myös postaustoiveita Instagramin puolella: @studioplayhelsinki

  • Joko seuraat meitä instassa? Mahtavaa!
  • Et vielä? Tilimme kannattaa ottaa seurantaan, sillä päivitämme somekanavia säännöllisesti ja jaamme siellä ajankohtaisesti tietoa uusimmista hiustrendeistä. Tuotamme instassa sisältöä, joka palvelee niin hiusalan ammattilaisia, kuin asiakkaitamme.

Etsimme Studioplayn tiimiin lisävahvistusta

Olisitko sinä tuleva tiimimme jäsen? Etsimme kauneusalan osaajaa, jolta taittuu ammattitaidolla niin kasvohoidot, kuin ripsienpidennykset. Haemme ensisijaisesti hyvää tyyppiä, joka haluaa sitoutua osaksi tiimiämme, joko osa-aikaisesti, tai täyspäiväisellä työajalla. Olemme avoimia sopimuksen suhteen. Meiltä löytyy sinulle oma työhuone, sekä hoitopöytä. Lisäksi meillä on vuosien varrella vakiintunut myös oma asiakaskunta, mutta toivomme sinulta löytyvän lisäksi myös omia asiakkaita.

Tässä pähkinänkuoressa ketä etsimme

  • Yrittäjähenkinen
  • Työkokemusta kauneudenhoitoalalta
  • Mahdollisuutta työskennellä joustavasti
  • Joustava ja hyvä tyyppi, joka haluaa sitoutua Studio Playihin

Tarjoamme sinulle

  • Työhuoneen ja hoitopöydän
  • Hauskan, rennon ja ammattitaitoisen työporukan
  • Sometuen, joka auttaa sinua kiperissä kysymyksissä
  • Koulutusmahdollisuuden

Studioplay on nuorekas, raikas ja kodinomainen täyden palvelun kauneudenhoidon keskus Arabianrannassa. Olemme toimineet nykyisissä tiloissamme pian 10 -vuotta ja Julian siirryttyä eteenpäin urallansa, jäimme vaille rautaista ammattilaista.

Laita vapaamuotoinen hakemus meille: info@studioplay.fi // Kysymykset työtehtävästä whatsapilla: 040 963 1706

Studioplayn yhteystiedot ja aukioloajat

Olemme normaalisti auki ajanvarauksella. Meille voi aina soittaa, laittaa viestiä, tai tavoitella sähköpostitse. Morsian- ja hääpaketeissa suosittelemme ottamaan yhteyttä sähköpostitse.

Työskentelemme pienellä tiimillä, jotta voimme tarjota turvallisen ympäristön asiakkaillemme. Kiinnitämme erityishuomiota desinfiointiin ja siisteyteen myös jokaisen asiakkaan välissä. Meillä voit olla turvallisin mielin.

Toukolankatu 17 D, 00560 Helsinki
09 4289 2201
info@studioplay.fi

MA - SU 07:00 - 20:00.
Palvelemme sopimuksen mukaan.
Ajanvaraukset puhelimitse arkisin 10 - 18, nettivaraus toimii 24 h. Peruutusehdot.

Timma -ajanvarausjärjestelmä
Olemme siirtyneet käyttämään timma -ajanvarausjärjestelmää. Ajan voit varata itsellesi täältä. Laita meille rohkeasti viestiä, jos ajanvarauksessa ilmenee puutteita. Olemme täällä sinua varten.

Ihanaa alkanutta helmikuuta ja kuullaan taas pian blogin puolella.❤️

Terveisin,

Studioplayn tiimi