Kalkkia hiuksessa?

Huokoiset ja vaurioituneet hiukset imevät 3x enemmän hanavedestä tulevia mieraaleja, kalsiumia eli kalkkia. Kalkin liikakertymät hiusten pinnassa näkyvät sameutena ja karheutena sekä hiusten sisällä elastisuuden puutteena, haurastumisena, joka saattaa aiheuttaa jopa katkeilua hiusten sidoksissa.

#reigniteyourinnerstrength

Kenelle Premiére- hoitorituaali?

Kérastase Premiére- hoitorituaali soveltuu erityisen hyvin käsitellyille ja huokoisille hiuksille, jotka ovat vaurioituneet kalkin liikakertymistä ja kaipaavat intensiivistä hoitoa.

Premiéren sisältämien happojen ansioista se hoitaa hiuksia kahdella tavalla; poistaa kalkin liikakertymiä ja vahvistaa hiusta sisältä ulospäin tehden hiuksista kiiltävämmät poistaen hiuksen jäykän ja samean olemuksen. Premiéren aineosat, kuten kalkkia poistava sitruunahappo, korjaava glysiini ja hiuksen täyteaineena toimiva peptidi, auttavat palauttamaan hiuksen vahvuuden ja kiillon.

Before & After

Hyödynnä Kérastase Première-hoitokäsittelyn tutustumistarjous – varaa aikasi nyt vain 69 €:n hintaan (norm. 79 €) – ja mikä parasta, muun palvelun yhteydessä saat tämän hoidon hintaan 45 €!