Tässä muutama vinkki:

Pitkään valloillaan ollut trendi kammata hiukset viistosti tai suoraan taakse, alkaa jäämään pois ja saa rinnalleen vahvasti etupainotteisen viimeistelyn ja muodon. Nyt hiukset viimeistellään rohkeasti eteenpäin, ja hiuksia saa tuoda kunnolla kohti otsaa ja jopa otsahiuksiksi. Rosoisuus, persoonallisuus, tekstuuri, laineikkuus ja kihara ovat tämän trendin tärkeimmät elementit. Suosikkituotteitamme uuden trendityylin luomiseen ovat suolasuihkeet, kuitugeelit, puuterit ja pehmeät vahat.

Rakennesuihke oheneville hiuksille.
Kevin murphyn thick.again tuote on hyvä apu kun kaipaat tuuheutta ja rakennetta luomaan luonnollisen lopputuloksen. Tämä tuote on super antamaan tekstuuria ja volyymia, mutta samalla vahvistaa ja ennalta ehkäisee hiusten ohenemista. Suositellaan käytettäväksi päivittäin: https://vimeo.com/113739912

Jos sinulla on laineikkaat tai kiharat hiukset, älä epäröi tuoda niitä rohkeasti esille. Jos sinulla puolestaan on suorat hiukset, viimeistele ne rennoiksi ja anna liikkeen näkyä hiusten pinnassa. Tähän loistava tuote rennompaan viimeistelyyn on Kevinin Free hold: https://vimeo.com/129272316 tai Kevin Murphy Rough Rider: https://vimeo.com/81130658

Mikäli haaveilet suorien hiuksien tuuheudesta ja laineikkuudesta pitkäkestoisesti ja kaipaat niihin enemmän jäntevyyttä ja rakennetta, meillä on siihen loistava ratkaisu: suosittu Beach waves - käsittely.

 

Tuuheutta ja rakennetta hiuksiin

Beach waves-käsittely on ollut pitkään suosiossa naisten pitkiin hiuksiin tehtynä, mutta nyt palvelu on saanut ansaitusti suosiota myös miesten keskuudessa. Beach waves on rakennekäsittely, jonka avulla hiuksiin saadaan kestokäsittelynä pehmeää laineikkuutta. Käsittelyn tulos kestää hiuksissa tavallisesti 6-8 viikkoa, mutta useimmilla tulos voi kestää pidempäänkin riippuen hiusten päälliosan pituudesta.

Beach waves-käsittely on noussut Studio Playssä miesten suosioon valloilla olevan trendin myötä, jossa hiusten viimeistely on selkeästi aiempaa rosoisempaa, ja hiuksissa saa näkyä tekstuuria. Varaa oma käsittelyaikasi jo tänään.

Miesten hiusmallit

Rennompi ja rosoisempi pinta saa näkyä myös suorissa hiuksissa, sillä miesten hiusmuodissa eurooppalainen hiustrendi tekee tuloaan. Lyhyet hiukset olivat iso juttu koko viime vuoden ajan, ja suuntaus näyttää pysyvän pinnalla edelleen. Vaikka uusin trendi korostaa tekstuurin lisäksi pituutta, niin lyhyempi päälliosa on samaan aikaan suositumpi kuin pitkään aikaan (#Crop hair). ”Rosoisten aaltojen” vastapainona tullaan näkemään myös jenkkityylistä armeijahiusta, jossa on todella lyhyet sivut ja päälliosa.

Pääsääntöisesti eurooppalainen hiustyyli perustuu seuraavaan kaavaan: lyhyt sivuilta, rikottu, otsahiukset, eteenpäin kammattava, tekstuuria, päälliosasta hieman sekoitettu. Valloillaan oleva eurooppalaistyylinen trendi toteutuu monella tavalla ja eri pituuksissa: lyhyestä mallista esimerkkinä Conor McGregor (#Taper #Neck fade). Pidemmällä hiuksella toteutettuna tyyli muistuttaa meitä 50- ja 60-luvun hiustrendeistä (#Taper haircut). Oli ajatuksissasi pidempi tai lyhyempi hiusmalli, tästä klikkaat itsesi uuteen viimeisteltyyn tyyliin.

Siirry tästä ajanvaraukseen »