Kauden juhlalookit on saanut inspiraatiota 1960-luvun hiuksista ”Timeless Beauty”, 1970-luvun discokaudelta ”Glitter Mood” ja 1980-luvun ”nousukaudelta”. Ysärihenkiset hiuskoristeet ovat myös taas täällä ja vaatteissa nähdään paljon eläinkuoseja samettia sekä paljetteja/glitteriä. Pikkumusta taas toimii aina ja tähän yhdistettynä asuste voi ollakkin lookin ”punainen lanka” esim. villi glitteri silmä/huulimeikki, punainen silkkinauha kiepautettuna letin sekaan, kultaiset maxipinnit jakauksella tai näyttävän silkkirusetin lisäämällä kauluspaidan kaveriksi muunnat arkilookin juhlaan ja saat tuotua tyyliin lisää persoonallisuutta. Kimallus ja hohto kuuluu juhlakauteen, nyt kimalletaan kilpaa! :)

Näillä vinkeillä onnistut

HIUKSET muuntuvat helposti arjesta juhlaan!
Arkiponnarin saa muutettua juhlavammaksi tupeeraamalla pääliosaa tuoden kampaukseen ripauksen 60-luvun henkeä. Sitomalla samettinauhan ja rusetin (#bows) niskaosaan saat mielenkiintoa myös kampauksen takaosaan. Mikäli asussasi on avoin selkämys, jätä nauhat roikkumaan pidemmiksi. Punainen sillkinauha kiepautettuna rennon letin sekaan punaisten huulten kanssa toimii takuu varmasti. Vain mielikuvitus on rajana, leikittele!

PIN ME UP - Korosta, älä peitä! Pinnit saa nyt näkyä kampauksissa!
Ysäriltä tutut helmipinnit ovat tehneet paluun (#bobbypins). Muutamalla pinnillä luot helposti toispuoleisen fiiliksen kampaukseen. Ristipinnityksellä tai pinnejä lähekkäin yhteen kohtaan tuotuna saat luotua korumaisen fiiliksen hiuksiin.

Voit jakaa hiukset myös 3-4 osaan ja kiinnittää hiukset osissa leveämmillä pinneillä (#barettes) kiinni. Tämä look on helppo toteuttaa myös lyhyemmille hiuksille L’Oreal Crepage Chignon mineraalipuuterisuihkeen (21.90€) ja Tecni.Art Fix Anti-frizz kosteussuojan sisältävän lakan avulla (17.90€) viimeistely onnistuu varmasti.

HUULIMEIKKI voi olla myös yksi asu – Valoa ja glitteriä huulille!
Lisää kauden trendi meikki huuliisi. ”Red fire works” ja ”Fairy Dust Pink” sävyillä saat muutettua arkilookin juhlavammaksi helposti (Drama Queen liquid huulipuna 24€ Diego dalla Palma). Mattaiset huulipunat ovat saaneet rinnalleen upeat glitteriset huulimeikit jotka eivät häviä pigmentillään.

SILMÄMEIKISSÄ nähdään ”Räjähdys” valoa ja pigmenttiä – Päästä luovuus valloilleen!
Mattasävyjä voidaan käyttää luomilla pohjana syventämään glitterin vaikutusta tai kosteana saamaan tähtikirkas vaikutus. Diego dalla Palman ”make a party eyeshadow palette”a (49€) voi käyttää yksittäisinä sävyinä, yhdistettynä toisiinsa tai kerroksittain luomaan upeita kontrasteja.

Hiusten värit ovat saaneet myös vaikutteita ”metallics” ja ”shimmer” vivahteista. Malliemme hiukset on toteutettu L'Oreal Professionnel ”Holiday Inspiration” metallics sävyillä ja meikit Diego dalla Palma Holiday Collectionin tuotteilla. Diego dalla Palman Holiday Collection tuotteita saatavilla vain rajoitettu määrä.

Voit varata ajan meille pikakampaukseen tai Preparty-palvelupakettiin (sis.meikki ja kampaus). Me loihdimme mielellämme kauden juhlalookin sinulle!

Varaa aikasi kätevästi netistä tai soittamalla 09 4289 2201.
Jos et löydä sopivaa aikaa niin me etsimme sen sinulle!

Hohdokasta ja kimaltelevaa pikkujouluaikaa ja Ikimuistoisia hetkiä talven juhlakauteen toivottaa Studioplayn tiimi!