Olemme auki normaalisti noudattaen tietysti tuoreimpia viranomaisohjeita. Työskentelemme pienellä tiimillä, jotta voimme tarjota turvallisen ympäristön asiakkaillemme. Kiinnitämme entistä tarkemmin huomiota desinfiointiin ja olemme tehneet tarvittavia toimenpiteitä mm. poistamalla asiakaslehdet pois käytöstä sekä desinfioimalla paikan myös jokaisen asiakkaan välissä.

Mikäli kuulut riskiryhmään tai olet matkustanut viimeisen 14 vuorokauden aikana niin siirräthän aikaasi, joustamme nyt aikatauluissa paljon ja löydämme varmasti uudemman sopivan ajan.

Kiitos, kun olet kulkenut matkassamme. Kyllä tästä vielä selvitään yhdessä! ❤️

Nyt voit tukea meitä lahjakorteilla

Meillä toimii upeita lahjakkaita pienyrittäjiä, joille palvelumme ovat ainoa elinkeino. Nyt voitkin tukea upeita tekijöitämme lahjakortilla tai maksamalla seuraavan käynnin ennakkoon. Lahjakortteja voi ostaa joko Studioplayhin, jolloin se käy kaikille tai kohdentaa sen suoraan omalle hiusmuotoilijallesi / kosmetologillesi.

Lahjakorttien osto onnistuu nyt helposti juuri avatusta verkkokaupastamme osoitteesta http://kauppa.studioplay.fi. Olemme korona-epidemian vuoksi myös pidentäneet lahjakortin voimassaoloaikaa 6 kuukaudesta > 12 kuukauteen.

Olemme saaneet niin paljon ihania viestejä teiltä ja idean verkkokaupan avaamisesta saimmekin teiltä arvoisat asiakkaamme. Ymmärrämme, että kaikilla ei ole mahdollista tukea näinä haastavina aikoina, mutta pienetkin teot ovat tässä kohtaa enemmän kuin tervetulleita.

Olemme hyvin kiitollisia lähettämistänne kannustusviesteistä ja tuestanne. Pysykää turvassa! ❤️

Verkkokauppaan →

Terveisin,
Studioplayn tytöt