Viimeistenkin palattua kesälaitumilta saadaan syksyn mittaan taas aimo annos koulutuksia. Studioplayssä vahvuutena meillä onkin taitavat värjärit ja monimuotoisia tekniikoita hyödyntäen toteutamme päivittäin paljon erilaisia värejä. Se on myös syksyn teemamme johon haluamme satsata koulutuksissa yhteistyössä Loreal Professionnel Academyn kanssa. Studioplayn tytöt osallistuvat yhteensä yhdeksään värikoulutukseen syksyn mittaan ja niistä ensimmäiseen on myös sinulla mahdollisuus osallistua sillä haemme hiusmalleja koulutukseemme torstaina 14.9.2017 klo 10:00 - 15:00.

Hae rohkeasti mukaan ja tule muuttumaan! Väri ja leikkaus on malleille maksuton. Ilmoittaudu sähköpostilla (kuvan kera): info@studioplay.fi  tai puhelimitse 09 4289 2201.

Palveluvalikoimamme on kokenut paljon uudistuksia. Olemme saaneet uuden tiimiläisen Studioplayhin Tarun väistyessä opiskeluiden pariin. Patricia Seppä siirtyi keskustan sykkeestä Arabianrantaan Studioplayhin elokuussa, samalla tiimimme vahvistui myös meikkauksen saralla sillä Patricia on ammatiltaan sekä kampaaja, että meikkaaja. Jatkossa pystymme vastaamaan toiveisiinne, toteuttaa meikit ja kampaukset isommallekkin juhlaseurueelle, kun käytettävissä on useampi meikkaaja.

Kauneuspalveluihimme tulee myös ihania  muutoksia syyskuussa, sillä tiimiimme liittyy kauneudenhoitoalan yrittäjä Julia Haapamäki.  Pitkän etsinnän jälkeen, olemme löytäneet taitavan kosmetologin joka taitaa myös  sokerointi ja ripsipidennys käsittelyt muiden kasvo- ja jalkahoitojen lisäksi. Kauneushoitopalvelumme laajentuvat uuden tiimiläisen myötä, sillä nyt kasvohoitoihin on mahdollista lisätä ultraääni tai timanttihionta kasvohoidon yhteydessä.

Tutustumisetuna Julia tarjoaa asiakkailleen kaikista kauneudenhoitopalveluista huikean -20% alennuksen!

Tässä loistava tilaisuus hoitaa ihoa kesän jälkeen ja valmistautua taas syksyn ja talven haasteisiin.

Siirry tästä ajanvaraukseen »