Hiusvärien saralla on lähivuosina tullut erilaisia räätälöityjä väritekniikoita ja enää esim. balayage ei ole vain hetkellinen muodin trendi, vaan ennemminkin värjäystekniikka joka on tullut jäädäkseen muuttaen väillä muotoaan.

Tällä hetkellä tyviväri ja pituuksien väri ovat lähempänä toisiaan kuin aikaisemmin, nyt tyviväri liukuukin pehmeästi sulautuen pituuksiin luomatta voimakasta kontrastia. Yksiväriset hiuksetkin voivat olla vivahteikkaat, kukapa ei haluaisi hiusten olevan eläväiset ja moniuloitteiset.

Yhteistyökumppanimme Loreal professionnel lanseerasi kaksi kauden kuuminta lookia yhteistyössä ranskalaisen suunnittelijan Vanessa Brunon sekä kahden huippukampaajan kanssa.

#Tigereye –lookissa syvänruskeaa pohjasävyä yhdistellään hienovaraisiin kinuskinsävyihin moniulotteisen lopputuloksen saamiseksi! Elegantissa #Rootshadow –lookissa vaaleaverikköjen hiussävy kirkastuu ja hiuksissa on kaunis, pehmeä ja kuultava lopputulos häivytetyn tyvivärin avulla!

Viileää ja helmiäis vivahteita nähdään vaaleissa hiuksissa edelleen, mutta viileät sävyt saavat rinnalleen myös paljon lämpimiä vivahteita. Etenkin vaaleissa hiuksissa väriskaala onkin laajin pitkään aikaan. Persoonallisuus saa näkyä herkästä #RoseGold pinkistä.

Dramaattisempaan ”dark grey” ja #charcoal sävyn ruskean harmaisiin.

Rohkeimmat värjäyttävät hiuksensa sinisiksi tai keltaisiksi, ehkäpä jopa neon keltaisiksi kuten upealla lahjakkaalla laulajalla Almalla silti ihanan pehmeät luonnolliset sävyt hiuksissa ovat yhtä trendikkäät, kuin voimakkaat (#colorful) värikkäät hiukset, ja niitä nähdäänkin tänä syksynä paljon.

Jos syksyn/talven muotia pitäisi kuvata yhdellä sanalla olisi se ”persoonallinen”. Todella luonnollista ja toisaalta samaan aikaan niin värikästä.

Hiustenleikkauksissa lyhyet hiukset ovat saaneet pehmeämpiä muotoja jopa ”pallomaisia” (vaikutteita 90-luvun potta-mallista :D ) #bowlcut on hyvinkin persoonallinen ja trendikäs. Perinteinen #pixie-malli taas nähdään tänä syksynä lyhyempänä kuin koskaan. Todella lyhyet niskat ovat kiva kontrasti vähän pidemmälle tai rikotummalle erittäin lyhyelle pääliosalle.

#pixie  / Kuva: www.cosmopolitan.com/uk

Pitkiin (#lob) polkkiin tuodaan enemmän kerroksellisuutta, kuin aikaisemmin.

Otsisten paluu

Kauneus ikoni Birgitte Bardotin kuuluisa otsatukka on tullut takaisin. Pidemmissä hiuksissa nähdään paljon otsiksia. #framebangs #bangs pidempää sekä oikein lyhyttä rikotulla reunalla. Otsis onkin loistava tapa uudistaa pitkiä hiuksia syksy/talvi kauteen.

Brigitte Bardot / Kuva: vogue.com

#framebangs #bangs / Kuva: www.cosmopolitan.com/uk

Kiharat viimeistellään huolettomaksi, tähän oiva apu on edelleen kuivashampoot ja suolasuihkeet. Kiharoiden ei tarvitse olla siistit, rentous ja viillimpi kihara saa näkyä!

Tiukka keskipään jakaus toimii aina, tähän apuna toimii geeli, jopa wetlook hiuksen pinnassa saa näkyä.

Tässä hiuksiin vinkkejä pimenevään syksyyn.

Muistathan, että meille voit varata maksuttoman konsultaatio ajan harkitessasi uutta hiustyyliä. Olemme auki joustavsti aikaisista aamuista myöhäiseen iltaan sopimuksen mukaan, ja myös sunnuntaisin! ;)

Ihanan Persoonallista ja Aurinkoista lokakuuta!