Kuiva sisäilma on huomioitava myös ihonhoidossa. Nyt onkin aika päivittää kotihoitosi kosteuttavampiin tuotteisiin. Talvi tulee kuivattamaan ihoasi entisestään.

Tehokkaat hoidot on hyvä tehdä  pimeään vuodenaikaan, kun auringonvalo ei pääse vaikuttamaan ihoon.

Ihon tilan ja oikean hoidon ihollesi löydät parhaiten ammattilaisella käydessä, jossa kosmetologisi analysoi ihosi tämänhetkisen tilan.

Uudistava kasvohoito syksyyn ja talveen!

Yon-ka hedelmähappokuorinta-Kirkastava ja uudistava vaikutus. Sopii parhaiten kosteusköyhälle, rypyille, juonteille ja kimmoisuuden puuttesta kärsivälle iholle. Parhaan tuloksen saat sarjahoitona, kerran viikossa kuukauden ajan. Kosteusköyhälle sopii kertahoitona.

Näillä hoitovinkeillä kelpaa syksyyn!

Puhdistustuotteina parhaiten syksy ja talvikauteen soveltuvat hoitava Yon-ka geeli, tai puhdistusmaito. Huolellinen puhdistus takaa tehoaineiden toimivuuden. Puhdistus pohjustaa ihon vastaanottamaan suojaavat ja korjaavat hoitoaineet.

Puhdistetun ihon lisäksi yhtä tärkeää on kosteuttava alkoholiton kasvovesi. Kasvovedellä varmistat parhaiten seerumin ja kasvovoiteiden imeytymisen.

Kesän kevyt voide olisikin nyt syytä vaihtaa paksumpaan, suojaavaan voiteeseen syksyn ja talven ajaksi.

Kuorintaa unohtamatta. Rakeeton entsyymikuorinta sopii kaikille ihotyypeille, eikä rasita ihoa. On hyvä kuoria ihoa tasaisin väliajoin. Iho kaipaa kirkastusta ja vastaanottaa hoitavat aineet paremmin.

Kuorinnan yhteydessä kannattaa muistaa naamio, jolla saadaan boostia kotihoitoon. Levitä kosteuttava naamio samalla, kun rentoudut katsomaan suosikki sarjaasi. Se ei vie illastasi paljoa aikaa, mutta ihosi kiittää.

Kauniin ihon salaisuus on säännöllisessä hoidossa.

Tuotevinkki!

Syksyn lempituotteeni on ehdottomasti Yon-ka misellivesi.

- Tämä viittä eteeristä öljyä sisältävä hoitosuihke on kestosuosikkini. Yksi suihke hoitaa herkkää ihoani ja kosteuttaa.

Voit poistaa sillä myös koko kasvojen meikin. Tuote on luonnonmukainen.

Annan mielelläni hoitovinkkejä ja ohjeita syksy/talvi-ihon hoitoon. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan hoitopalveluihini Studioplayhin.

- Julia